I TVIVL? -> LAV EN OPGAVE TIL KIM!!

Glas reparation i Randers

I Randers i Østjylland ligger Hougaard glarmester og rammebutik – her har vi ligget siden 1903 og betjener i dag kunder med rod i håndværkets traditioner samt moderne teknikker og materialer. Et af vores specialer er glas reparation – er yndlingsvasen gået i stykker, eller er et arvestykker ved et uheld blevet knust, da kan vi højst sandsynligt være behjælpelige. Ned til de mindste glassplinter sætter vi vasen sammen igen. Så fortvivl ikke, der er hjælp at hente hos Hougaard!


Glas reparation diverse

Uanset hvilket glasgenstand der er gået i stykker tilbyder vi reparation. Der er stort set ikke det glas vi ikke kan samle igen. Igennem mange års arbejde med glasreparationer har vi lært at samle lidt af hvert. Kontakt os gerne hvis du vil høre nærmere.


Kontakt os for glas reparation

Vores butik og værksted er beliggende i Randers i Østjylland. Du er meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak om den service som du efterspørger. Tag gerne genstanden med som der skal repareres, således kan vi lettere komme med et uforpligtende tilbud. Du er også meget velkommen til at ringe på 27 52 69 95, for mere information.


Glas reparation


 
Hougaard Rammebutik
Hougaard Glarmester- og Rammebutik - Houmeden 21 - 8900 Randers - Telefon: 27 52 69 95 - Sitemap