I TVIVL? -> LAV EN OPGAVE TIL KIM!!

Indramning

Vil tilbyder indramming af dine billeder, kunst, brudebuketter m.m.

Indramning af fotografier

Fotografier, nye som gamle, fortjener en smuk ramme såfremt de skal vises frem i hjemmet. Rammen indhyller ikke kun billedet på en smuk facon, det beskytter også fotografiet fra lys, støv og skidt. Indramning af fotografier sker efter billedets størrelse og farvesætning. Sammen med kunden finder vi frem til hvilke farver og materialer som rammen skal udformes i, endvidere beslutter vi i fællesskab hvorvidt billedet eventuelt skal beskæres. Er fotoet taget af en fotograf er det sjældent at beskæring er nødvendigt, men andre fotoer har ofte godt af en god beskæring så motivet står tydeligt frem – dette er noget vi finder ud af med kunden.

 

Indramning af kunst

Kunst behøver en smuk ramme! Igen er det indramningen der får motivet til at træde frem, og kunstværket til at være definitivt færdigt. Ikke altid når man køber kunst er det rammet ind – men det kan vi hjælpe dig med. Vi arbejder også med etablerede og hobby-kunstere og rammer deres værker ind. Kontakt os for nærmere information.

Indramning Randers

 


Indramning af brudebuketter – Randers, Østjylland

Nogle kaster den over nakken, andre rammer den ind og nyder den resten af livet! En brudebuket giver minder om den dejlige dag hvor i sagde ja til hinanden. Vi presser og rammer buketter ind i flotte rammer, så i kan have glæde af den i mange år frem. 


Indhent priser

For mere information og priser, ring på telefon 27 52 69 95. 
Hougaard Rammebutik
Hougaard Glarmester- og Rammebutik - Houmeden 21 - 8900 Randers - Telefon: 27 52 69 95 - Sitemap