I TVIVL? -> LAV EN OPGAVE TIL KIM!!

Rammer og Billedrammer til dine minder

Hos Hougaard glarmester og rammebutik tilbyder vi lidt af hvert. Har du et dejligt billede af dine søde børn som bedsteforældrene skal have i julegave? Skal brudebuketten foreviges? Eller trænger et gammelt maleri til en ny ramme? Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der fortjener flotte rammer. Her hos os tager vi os tid til hvert enkelt projekt, og vi tager selvfølgelig altid kunden med på råd – således rammer vi rigtigt hver gang!

 

Indramning af billeder

Fotografier der skal op og hænge har brug for billedrammer. Hvilke billedrammer, farver og materialer finder vi frem til sammen med dig. Du får billedrammer der foreviger minderne, og beskytter dine billeder, så du kan få dem op på væggen og nyde dem hver dag. 

Billedrammer & rammer i Randers


Billederammer til kunst

Også kunsten fortjener flotte billedrammer. Vi tilbyder indramning af kunst – nyt som gammelt. Vi har mange års erfaring dette arbejde, og kan garantere at vi tager hensyn til malerier, således at de bevares og indrammes efter alle kunstens regler. Kontakt os gerne for nærmere information om mulighederne for billedrammer.

 

Vi rammer også alt det andet

Foruden kunst og fotografier tilbyder vi indramning af diverse genstande. Eksempelvis brudebuketter som vi presser og rammer ind efter kundens ønske. Kontakt os hvis du vil høre nærmere om indramning af diverse. Vores butik med et hav af billedrammer og værksted er beliggende i Randers, Østjylland.


Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til priser eller andet, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 

27 52 69 95.


 
Hougaard Rammebutik
Hougaard Glarmester- og Rammebutik - Houmeden 21 - 8900 Randers - Telefon: 27 52 69 95 - Sitemap